Prisvärda bastuprodukter

Vi är proffs på bastutillverkning.

Vår långa erfarenhet av bastutillverkning har gjort vår produktionsprocess effektiv. Därför kan vi alltid erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på lavar, paneler, belysning och glasväggar. Våra montörer är de främsta hantverkarna inom sina respektive områden.

Tidlös design

Bastuns inredning är en helhet, därför bör alla detaljer planeras på en gång!

Alla våra bastukollektioner har designats i samarbete med inredningsdesigners, inredningsarkitekter och snickare, och alla detaljer har noggrant finslipats för att passa kollektionen. Vår kollektion av bastulavar har en tidlös design och detaljerna kommer fortfarande att tilltala ögat efter många år!

 

Produkter av hög kvalitet

Sun Saunas egna snickare har tillverkar lavar i över 20 år. Vår långa erfarenhet har gjort att kvaliteten på våra produkter är enastående och att de tekniska lösningarna är funktionella. Med respekt för hantverkartraditionerna inom bastutillverkning, tillverkas våra lavar med modern utrustning i vår fabrik i Jyväskylä. Därför kan vi alltid lova ett resultat av hög kvalitet, till ett överkomligt pris.

Vi utbildar alla våra snickare själva – ”Alla är vi barn i början”, som ordspråket lyder. Sun Saunas snickare är de bästa inom sitt område och vi är särskilt stolta över dem. Eftersom bastulavarnas alla delar tillverkas under samma tak, med hjälp av tillämplig utrustning och av de främsta hantverkarna inom bastutillverkning, vet vi att kvaliteten på våra produkter alltid är den bästa i branschen och att delarna är kompatibla med varandra.

Kvaliteten på Sun Sauna är alltid hög!

Omsorgsfullt planerad bastuinredning till ett överkomligt pris

Oavsett om du bygger en ny bastu eller renoverar en befintlig bastu, har vi lösningen du söker! De främsta bastuexperterna i Finland står till er tjänst!

Vi bifogar alltid måttritningar med våra skriftliga anbud, på så sätt får du alltid en bastuplan som motsvarar dina önskemål och som också är tekniskt möjlig att genomföra.

Det kundspecifika anbudet säkerställer att kunden känner till det förmånliga priset i förväg och att projektet stannar inom budgeten.

Anbudet inkluderar även 3D-bilder som illustrerar utrymmet, samt planer för panelsättning och belysning.

Rengörings- och servicevänlighet

Det är ett nöje att basta i ren bastu, både ensam och tillsammans med vänner!

Varumärket Sun Sauna har alltid stått för användbara, servicevänliga, prisvärda och rengöringsvänliga bastulavar.

Lavbrädorna är löstagbara från alla våra bastulavar, detta gör dem enkla att hålla rena.

Spjälorna kan lyftas av och varje spjäla monteras med mässingshylsor som gör att de aldrig sväller fast vid användning.

Integrerad fiberoptisk belysning i laven

När fiberoptisk belysning används i laven, fräser vi spår för fiberkabeln i sittlavens framkant, vilket underlättar installation och rengöring och skyddar den från brott vid underhåll och tvätt.


1. och 2. Den fiberoptiska belysningen monteras i ryggstödets och sittlavens framkant.

3. Ett spår för den fiberoptiska kabeln fräses i den övre lavens ram, vilket underlättar installationen av bastubelysningen.

4. Den fiberoptiska bastubelysningsserien ECO med aggregatlins, innehåller 5 m fiberkabel som kan monteras ovanför aggregatet.

Finländsk tillverkare av bastur och bastulavar

Sun Sauna är en finländsk bastutillverkare. Vi tillverkar alla våra lavar i vår fabrik i Jyväskylä.

Det finns en bastuutställning i anslutning till bastufabriken, välkommen på besök!

Säkerhetsprodukter

Vi tillhandahåller även produkter som ökar användarsäkerheten hos våra lavkollektioner, såsom aggregatskydd, räcken och bastupallar.

Montering av laven

Sun Saunas lavar förmonteras på fabriken. Lavens delar numreras innan demontering och levereras med illustrerade monteringsanvisningar. Installationen av de färdiga lavarna är enkel och kräver ingen särskild expertis eller specialverktyg. Måttbeställda lavar levereras alltid med specifika monteringsanvisningar.

Leverans

Basturna levereras hem till din dörr under den överenskomna leveransveckan.