Classic-kollektionen

Elegance-kollektionen

Log-kollektionen med planklavar

Relax-kollektionen

Wave-kollektionen

Swing-kollektionen

Material till lave

Som material till laven rekommenderas kådfritt lövträd, till våra bastur används alltid material av A-kvalitet.

läs mer

Bastulavar

Sun Saunas färdiga lavar kombinerar raffinerad design, ergonomi och högkvalitativ implementering. Alla bastulavar tillverkas enligt måttbeställning, så att de ska passa just er bastu.

Handgjorda bastulavar, en lavmodell och en stil för varje bastu

Pyydä saunatarjous ja ylläty positiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti.
Storleken på bastun, placeringen av dörren och aggregatet påverkar modellen och formen på bastulavarna. Om du känner till bastuns mått, kan du designa bastun med vårt praktiska designprogram. Du får ett anbud på lavarna och bastuns inredning genom att skicka din bastudesign till oss. Vi skickar ett anbud till din e-post inom två arbetsdagar!
Be om ett bastuanbud och bli positivt överraskad! Klart på en gång, med hög kvalitet och till ett överkomligt pris.

Bastukollektion, Lavkollektion

Våra lavkollektioner innefattar sex helt olika bastuinredningslösningar. Våra bastukollektioner innefattar traditionella planklavar, rundade hörnlavar och minimalistiska, moderna bastulösningar. Alla detaljer och implementeringslösningar i våra lavkollektioner har finslipats i samarbete med arkitekter, inredningsarkitekter och våra skickliga snickare.

Alla lavar tillverkas enligt måttbeställning av våra egna bastusnickare i vår fabrik i Jyväskylä. Vi utbildar alla våra snickare själva – ”Alla är vi barn i början”, som ordspråket lyder. Sun Saunas snickare är de bästa inom sitt område och vi är särskilt stolta över dem, varje dag. Eftersom bastulavarnas alla delar tillverkas under samma tak, med hjälp av tillämplig utrustning och av de främsta hantverkarna inom bastutillverkning, vet vi att kvaliteten på våra produkter alltid är den bästa i branschen.

Lavkollektion/bastukollektion: Classic, Wave, Elegance, Relax, Log-planklave och Swing.
Välkommen att välja rätt bastukollektion för dig!

Design av bastun

En renovering av bastun är en lönsam investering som, om den genomförs korrekt, ökar fastighetens värde. Därför är det viktigt med omsorgsfull planering och ett professionellt genomförande. Detsamma gäller naturligtvis badrumsrenovering, både bastu och badrum bör planeras samtidigt.

Vi erbjuder en kostnadsfri planeringstjänst för din bastu. Bastuns inredningsplan innehåller en kostnadsberäkning, en CAD-ritning, en plan för panelsättning och en 3D-bild i färg av din framtida bastu. Bakom en vacker bastu ligger bra planering!

Varje lavkollektion kan skräddarsys för alla utrymmeslösningar. Våra bastuexperter hjälper dig att hitta en lösning som passar storleken på din bastu bäst. Genom designprogrammet för bastun kan du också begära ett anbud på en glasvägg till bastun, bastubelysning, paneler, aggregat och specialmöbler för badrum och omklädningsrum.

Anbudsbegäran

Hos Sun Sauna är priset på basturenoveringen ingen hemlighet!
Be om ett anbud på din bastu och bli positivt överraskad! Klart på en gång, med hög kvalitet och till ett överkomligt pris.
Vi ger dig alltid ett detaljerat anbud med fasta priser för bastutillbehör och vid behov även för hela basturenoveringen.
Vi skickar ett anbud till din e-post inom två arbetsdagar!

Prisvärda lavar enligt måttbeställning

Baserat på den lösning du och våra bastuexperter har kommit fram till, görs en noggrann måttritning som vår snickare använder för att för hand tillverka de lavar som passar just din bastu. Lavelementen förmonteras hos oss och delarna numreras. De färdiga lavelementen passar alltså garanterat ihop och monteringen blir därför snabb och slutresultatet vackert. Vi lämnar nödvändiga monteringsmarginaler i lavarna, lavarna levereras med monteringstillbehör och med illustrerade monteringsanvisningar.

Alla bastulavar specialtillverkas enligt måttbeställning av våra egna snickare på bastufabriken i Jyväskylä. Vår bastufabrik är optimerad för tillverkning av bastulavar och därför är bastulavarna även förmånliga. Måttbeställda lavar tillverkas inom 2-3 veckor från beställningsdatum. Före beställning kontrolleras alltid bastuns mått och höjd, dörrens och aggregatets placering i basturummet samt aggregatets märke och modell noggrant.

Bastulaven tillverkas med rätt mått, monteringen av bastupaketet kräver inga specialverktyg och är enkel att slutföra!

Lavpaket och färdiga lavar

Färdiga lavpaket för enkel och högkvalitativ renovering av bastun. Sun Saunas färdiga lavar är, som namnet antyder, helt färdiga helheter som kan monteras utan modifikationer eller anpassningar, varje del av lavelementen passar exakt på plats. Vi färdigställer laven på vår fabrik enligt måtten, vi numrerar delarna och packar dem för transport. Det färdiga lavpaketet levereras direkt hem till din dörr. Den färdiga laven är enkel och snabb att montera och kräver inga specialverktyg. Med lavpaketet följer alltid illustrerade monteringsanvisningar. I lavpaketet ingår ryggstöd, sittlave, mellanspjälor, fotlave och bastupall. (leveransinnehållet kan variera beroende på lavkollektion)

Förutom lavpaketet kan vi på samman gång även leverera andra bastuinredningstillbehör. Transporten tar 1-2 arbetsdagar från leverans. Transportören kommer att kontakta dig så att ni kan komma överens om en tidpunkt för hemleveransen. Vi levererar också bastupaket utomlands med en pålitlig frakttjänst.